Antena 3 CNN Actualitate Jaf ca în filme, în mijlocul zilei, pe străzile din România. Victima a surprins toate imaginile

Jaf ca în filme, în mijlocul zilei, pe străzile din România. Victima a surprins toate imaginile

Tentativă incredibilă de jaf pe un drum din Dâmbovița. Potrivit celor de la Gândul.ro, mai mulți bărbați au blocat o mașină pe un drum care trece pe lângă o pădure și au încercat să îl jefuiască pe șofer. Acesta nu și-a pierdut cumpătul și a filmat totul. Ba chiar a plecat în urmărirea jefuitorilor în momentul în care aceștia au renunțat la tentativa lor.

Jaf ca în filme, în mijlocul zilei, pe străzile din România. Victima a surprins toate imaginile
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2021   •   08:01

Bărbatul conducea mașina pe un drum care trece pe lângă o pădure din Dâmbovița, în momentul în care a fost atacat, scrie Gândul.ro. 

Jefuitorii au oprit mașina pe mijlocul drumului și au blocat calea victimei. În momentul în care și șoferul a oprit, atacatorii au venit spre autoturismul victimei. Bărbatul nu și-a pierdut cumpătul. A început să filmeze, după care a încercat să scape de atacatori. A dat cu spatele și așa a reușit să scape de unul dintre jefuitori, care a încercat să deschidă ușa mașinii sale. 

Cel care conducea mașina tâlharilor a dat cu spatele pentru a-l recupera pe cel rămas pe jos. 

Atacatorii au încercat din nou să îl intimideze pe bărbatul pe care voiau să îl jefuiască. Au dat cu spatele și doar puțin a lipsit ca cele două mașini să se lovească. 

În momentul în care tâlharii au văzut că nu au succes, au încercat să fugă. Șoferul atacat a plecat, însă, pe urmele lor. 

Potrivit Gândul.ro, care citează surse din cadrul anchetatorilor, bărbatul filmat în timp ce aleargă spre mașina victimei ar fi fost un boxer din Mogoșoaia. 

Reporterii Antena 3 au încercat să sune la Inspectoratul de Poliție Dâmbovița, dar, până în acest moment, nu au reușit să obțină o reacție în acest caz. 

×
Subiecte în articol: Dambovita jaf
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close