Antena 3 CNN Actualitate Teorie-bombă. Sisteme secrete deturnate pentru manipularea alegerilor. Ce rol ar fi jucat rromii și cum au fost mințiți americanii

Teorie-bombă. Sisteme secrete deturnate pentru manipularea alegerilor. Ce rol ar fi jucat rromii și cum au fost mințiți americanii

Teorie-bombă. Sisteme secrete deturnate pentru manipularea alegerilor. Ce rol ar fi jucat rromii și cum au fost mințiți americanii
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Mai 2018   •   00:14

Scandalul conclavului din sufrageria lui Gabriel Oprea ar putea avea implicații mult mai mari decât restabilirea unui adevăr istoric sau ieșirea definitivă a Codruței Kovesi din viața publică.

Oricine a putut sesiza disperarea sistemului de a îngropa scandalul și sabotarea activității Comisiei Speciale de anchetă din Parlament  prin neprezentarea la audieri a actorilor cheie, inclusiv în momentul în care s-a amenințat cu plângeri penale iar Curtea Constituțională a confirmat clar obligativitatea demnitarilor și funcționarilor statului, chiar și a procurorilor, de a se prezenta la Comisiile parlamentare.

Andreea Sava a prezentat, în exclusivitate la ”Descoperiți”, o ipoteză incendiară.

CE ADEVĂR EXPLOZIV ASCUNDE "SUFRAGERIA LUI OPREA

Bineînțeles că apare natural întrebarea: de ce? Un răspuns incendiar ar fi: pentru că scandalul ascunde un adevăr extrem de periculos, cheia unui sistem ocult și bine pus la punct de fraudare a alegerilor. Adică nu o conspirație punctuală dată de adunarea conjuncturală a unor oameni fără respect pentru obligațiile legale ale funcțiilor pe care le ocupau, ci ar fi vorba despre un adevărat mecanism cu pârghii concrete care ar putea acționa oricând și în cazul oricăror alegeri.

Un mecanism care implică entități secrete și câteva hotărâri CSAT. O teorie în acest sens a circulat în 2011, sub denumirea de "Armaghedonul alegerilor", dar a murit, fără ca cineva să se obosească să o investigheze. Era și normal: în 2011, sistemul lui Traian Băsescu era la apogeul puterii sale, la toate nivelurile de putere, inclusiv în Parlament. Acum, însă, apar voci care vin în susținerea măcar a unor părți a acestei teorii. Este vorba despre un mecanism care cuprinde 3 pârghii principale.

CELE 3 PÂRGHII ALE MECANISMULUI DE FRAUDARE A ALEGERILOR

Prima pârghie, un serviciu secret special făcut pentru comunitatea de rromi. SISROM, adică Serviciul de Informații si Siguranță al Romilor. Acesta ar fi fost înființat în 1997 de către reprezentanții Partidei Romilor, sub oblăduirea lui Virgil Măgureanu și Ioan Talpeș, pe ultima sută de metri a mandatelor acestora la șefia SRI, respectiv SIE. Mădălin Voicu este citat de presă spunând că SISROM este un serviciu de informare și siguranță, structurat pe 6 arii geografice, Moldova, Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, având în total 42 de filiale, câte una în fiecare județ adică, și care se ocupă de colectarea de informații, prelucrarea lor și livrarea către alte instituții ale statului. Subordonat Serviciului de Informații al Ministerului de Interne, DGIPI, celebru sub denumirea "Doi ș-un sfert", dar cu protocoale de colaborare cu SRI, SIE și Interpol, acesta ar fi fost total controlat de camarila lui Traian Băsescu și avea scopul de a controla clanurile, de a manipula voturile etniei dar și în Diaspora și de a furniza CNP-uri false sau de oameni decedați.

De aici și impotența inexplicabilă pe căi legale de care dau dovadă autoritățile în fața clanurilor, a interlopilor care nici măcar nu încearcă să mimeze ascunderea opulenței și a faptului că ANAF nu îndrăznește niciodată să meargă peste ei sau să găsească metode de impozitare a maneliștilor și vrăjitoarelor.
 
 A doua pârghie: MONSAT, Sistemului Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor transmise prin satelit. Este vorba despre o rețea de sateliți de joasă altitudine, parte a unui proiect militar al Statelor Unite în colaborare cu mai multe țări europene și implementat în România prin centrul SECI din București, adică Inițiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei, statutat de hotărârea CSAT 045 din 2005. Fostul director SPP, generalul Dumitru Iliescu, susține, într-o postare pe facebook chiar în mai 2018, că sistemul are capacitatea de interceptare a tuturor comunicațiilor, telefonice, SMS sau prin internet, dar și de localizare. În plus, acuză că sistemul a fost folosit în mod ilegal de SRI și DNA pentru interceptări fără mandat judecătoresc.
 
FOST ȘEF DE SERVICIU SECRET: CORUPȚI DIN SRI AU DETURNAT MONSAT
 
"Indivizi corupţi din SRI au văzut în MONSAT cheia spre interesele lor personale, vendete.(…) au deturnat misiunea pentru care a fost creat, şi, ocolind însăşi legislaţia din SUA, au fentat partenerul strategic al României, şi au făcut ceea ce ştiu ei mai bine să facă: adică au emis încă o Hotărâre CSAT, pusă la secret şi ea, în care efectiv au schimbat beneficiarul iniţial şi au trecut, că beneficiari: SRI şi DNA (proaspăt înfiinţat şi el, tot în 2005)! SIE, după ce că fost ciuntit - tot printr-o Hotărâre ilegală a CSAT - a rămas cu buza umflată, dar şi cu terminalele serverului în mână! Hotărârea CSAT prin care SRI şi DNA şi-au dat liber la spionaj în masă, este Hotărârea 0121 din dată de 4 octombrie 2005", a declarat gen. DUMITRU ILIESCU, fost director SPP.
 
Pe lângă interceptarea fără mandat pe care o acuză fostul șef de serviciu de informații, se vorbește despre folosirea MONSAT și a centrului SECI pentru manipularea datelor de la alegeri, în conivență cu softurile electorale făcute de firma lui Ghiță și de SIVECO. Lucrurile, însă, nu ar fi fost posibile decât cu accesul MONSAT la o entitate extrem de importantă.

SOFTURILE RASIROM, MECANISM CHEIE A STATULUI PARALEL

A treia pârghie în sistem: softurile RASIROM, adică firma oficială a SRI. Descrierea oficială: regie autonomă care oferă servicii de securitate și management al obiectivelor, care se autodefinește ca funcționând sub coordonarea SRI. Asigură securitatea sistemelor mai tuturor instituțiilor din România, de la Administrația Prezidențială, Parlament, Guvern și ministerele din subordine, Serviciile de Informații, BNR, Direcția Națională a Vămilor, Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, adică ORNISS, Oficiul Național pentru Combaterea Spălării Banilor, ca să dăm doar câteva exemple.

Adică are acces la orice informație relevantă din țara asta. RASIROM, însă, funcționează ca o adevărată afacere, cu site de prezentare în care clienții sunt îmbiați să apeleze la serviciile de înaltă calitate pentru că DA!, RASIROM lucrează și pentru entități private. Cum ar fi dotarea cu sisteme de siguranță a unui important hotel de lux din Mamaia și chiar ar deține un service auto, susține Cotidianul.
Iar softul RASIROM la care se face referire, surpriză, era folosit de Institutul Național de Statistică, Biroul Electoral Central și Birourile Electorale Județene. Așadar un mecanism complex, cheie a puterii statului paralel și care, dacă ar fi demonstrat de vreo autoritate a statului, ar arunca în aer absolut toate alegerile din România din 2005 încoace. Iar cel puțin un fost șef de Serviciu de informații, generalul Dumitru Iliescu, se declară dispus să dea Comisiei Parlamentare de Control al SRI toate informațiile în acest sens.
 
 

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close