Antena 3 CNN Actualitate "Teroristul eBay" are doar opt clase (VIDEO)

"Teroristul eBay" are doar opt clase (VIDEO)

"Teroristul eBay" are doar opt clase <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Apr 2008   •   19:46

Românul care a fraudat site-urile de licitaţii virtuale cu peste două milioane de dolari are doar opt clase, dar provine dintr-o familie bună şi se pare că nici nu ar fi avut atâta nevoie de bani. Spaima E-bay-ului e, pentru vecini, un copil model. Vlad face parte dintr-o familie de medici, dar băiatul, spun anchetatorii, nu a terminat decât şcoala generală, deşi vecinii îl credeau student. "Cuminte, sociabil. Un băiat de caracter. Şi părinţii de asemenea.", spune unul dintre vecini.

Vlad Duiculescu a fost reţinut de poliţişti şi audiat la parchet până târziu, în noapte. Procurorii au considerat că au suficiente probe şi au cerut arestarea lui. Presa străină l-a numit "Teroristul Cyberspace". Nume de cod: Vlădutz. Ultima lovitură dată a fost în martie, anul trecut.

Serviciile secrete americane au aflat că este român şi îl căutau de mai bine de doi ani. Au cerut ajutorul autorităţilor române pentru a-l identifica. Potrivit procurorilor, tânărul de doar 20 de ani fura datele de identificare a angajaţilor site-ului de licitaţii e-Bay şi acţiona în numele lor

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close