Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef al ISU Prahova, acuzat că a închis ochii la neregulile de la Ferma Dacilor, are o avere considerabilă

Fostul şef al ISU Prahova, acuzat că a închis ochii la neregulile de la Ferma Dacilor, are o avere considerabilă

Tiberiu Elisei Dumitru, fostul prim-adjunct de la ISU Prahova suspectat că ar fi trecut cu vederea neregulile de la Ferma Dacilor, are, potrivit ultimei declaraţii de avere din 2019, o avere considerabilă, alături de soţia sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   23:32

Fostul prim-adjunct al şefului ISU Prahova a fost acuzat că ar fi făcut presiuni asupra inspectorilor de prevenire în scopul unor interese personale

Potrivit declaraţiei de avere, Tiberiu Elisei Dumitru deţine 3 terenuri cu o suprafaţă totală de peste 9.000 de metri pătraţi, trei apartamente şi două case în Ploieşti, Blejoi şi Vălenii de Munte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit primei declaraţii de avere din anul 2010, Tiberiu Elisei Dumitru avea la inceputul carierei sale în ISU Prahova, pe când era ofiţer pentru prevenirea incendiilor, doar un apartament în Vălenii de Munte.

A reuşit ca până în 2019 să îşi sporească averea împreună cu soţia sa, care deţine terenurile şi trei dintre proprietăţile familiei.

Citeşte şi: Lista principalilor vinovați în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Cine pe cine protejează

Conform ultimei declaraţii de avere a lui Tiberiu Elisei Dumitru, în 2019 a făcut un împrumut de 45.000 de lei pe care s-a angajat să îl plăteasca în doi ani, deci în 2021, iar din 2017 a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului-şef în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

×
Subiecte în articol: ISU Prahova Ferma Dacilor incendiu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close