Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: E o chestiune rușinoasă să-l urmărești penal pe procurorul general al României pentru scandalul coloanelor oficiale

Radu Tudor: E o chestiune rușinoasă să-l urmărești penal pe procurorul general al României pentru scandalul coloanelor oficiale

Radu Tudor: E o chestiune rușinoasă să-l urmărești penal pe procurorul general al României pentru scandalul coloanelor oficiale
09 Feb 2016   •   08:50
Analistul politic Radu Tudor a spus marți, după ce Tiberiu Nițu a fost pus sub acuzare de DNA în dosarul coloanelor oficiale, că ce se întâmplă este o ”chestiune rușinoasă”.
 
”Este o chestiune rușinoasă să-l urmărești penal pe procurorul general al României pentru scandalul coloanelor oficiale”, a spus analistul politic Radu Tudor, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul procuror general al României Tiberiu Nițu a fost pus sub urmărire penală în dosarul coloanelor oficiale, potrivit unor surse citate de Antena 3.
 
Scandalul coloanelor oficiale a generat un cutremur în Justiţie şi în Ministerul de Interne. 
 
Una dintre acuzațiile aduse de DNA lui Gabriel Oprea se referă la un protocol încheiat între Ministerul de Interne și Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ), protocol în urma căruia procurorului general al României i se permite să fie însoțit de ehipaje ale Poliției în deplasările din București.

În ce privește protocolul încheiat cu MAI, în urma căruia lui Tiberiu i se permitea să fie însoțit de ehipaje ale Poliției în deplasările din București, fostul procuror general al României susâine că actul nu a fost solicitat de el.
 

×
Subiecte în articol: Tiberiu Niţu radu tudor
Parteneri
Florin Cîțu, la DNA! A dat primele explicații în dosarul vaccinurilor
x close