Antena 3 CNN Actualitate Tibi, un băieţel de 8 ani care suferă de cancer cerebral, are nevoie de ajutorul vostru

Tibi, un băieţel de 8 ani care suferă de cancer cerebral, are nevoie de ajutorul vostru

Tibi, un băieţel de 8 ani care suferă de cancer cerebral, are nevoie de ajutorul vostru
08 Noi 2014   •   22:17

Tibi, asa cum il alinta toata lumea, are 8 ani si este in clasa a II-a la liceul ” Mihai Eminescu” din Bucuresti. Ii place scoala si este unul dintre cei mai buni elevi. Are doua surori mai mari cu care face teme si de la care invata multe lucruri. Acum 4 luni insa lumea lui perfecta si frumoasa s-a transformat brusc in disperare. O stare de rau combinata dureri de cap puternice si varsaturi l-au dus pe Tibi la camera de garda a spitalului “Grigore Alexandrescu”. Aici, dupa cateva ore de investigatii, medicii au suspectat ca pustiul are ceva mult mai grav decat pare. Asa ca l-au trimis a doua zi la spitalul ” Bagdasar – Arseni pentru RMN.

Din acel moment, viata lui Tibi a luat o alta intorsatura. Avea o tumoare cerebrala extrem de mare. A intrat in operatie in cateva zile cu sanse 0 de supravietuire. Dupa 13 ore insa a invins si medicii au reusit sa ii scoata o mare parte din tumoare. Intre timp, au inceput si chinuitoarele sedinte de chimioterapie. Tibi era atat de speriat incat doar cand vedea asistentele intrand in salon incepea sa tipe si sa planga. O durere inimaginabila pentru el si pentru mama lui. Si parca totul mergea si mai rau, la urmatorul tomograf s-a observat ca resturile tumorale ale lui Tibi erau mult mai mari decat au crezut medicii atunci cand l-au operat. Asa ca pustiul nostru a intrat din nou in sala de operatie, de data aceasta cu sanse mai mari de viata. Dupa 6 ore a iesit invingator si de aici. O lupta grea pentru ca operatia, ca orice operatie pe creier a lasat urmari. Tibi nu mai vorbea bine, nu mai vedea cu un ochi. Dar cu multa recuperare si-a revenit.

Problema lui majora insa inca exista. Mai are de luptat pana cand va scapa de boala cumplita. Prin cele 35 de sedinte de radioterapie a reusit sa inlaturile resturile tumorale pe care le mai avea. Impreuna l-am ajutat sa fie din ce in ce mai bine, sa isi gaseasca drumul spre sanatate. Dupa ultimul RMN din luna septembrie, medicii turci au hotarat ca cea mai buna varianta pentru Tibi ar mai fi cateva sedinte de chimioterapie, ca sa excluda orice risc.  Costurile sunt din nou extrem de mari, peste 10.000 de euro. De atat mai are Tibi nevoie ca sa invinga boala. UN SMS DE 2 EURO LA NR. 8848 II VA DA SANSA SA AJUNGA DIN NOU LA TRATAMENT.

Mai multe detalii despre cazul lui Tibi şi despre cumpoate fi ajutat băieţelul găsiţi pe
site-ul Fundaţiei Mereu Aproape.



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close