Antena 3 CNN Actualitate Ticu Dumitrescu ia în calcul demisia din CNSAS

Ticu Dumitrescu ia în calcul demisia din CNSAS

Ticu Dumitrescu ia în calcul demisia din CNSAS
26 Noi 2007   •   17:20

Constantin Ticu Dumitrescu a lăsat să se înţeleagă, luni, că ia în calcul demisia din Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Ticu Dumitrescu şi-a motivat eventuala decizie prin faptul că deconspirarea colaboratorilor securităţii se opreşte la informatori, serviciile de informaţii furnizând CNSAS doar procese-verbale legate de dosarele arse ale ofiţerilor de securitate. ?Rămâne de văzut dacă îmi dau demisia din CNSAS', a declarat el pentru Rompres.

Într-o declaraţie de presă a Comitetului Naţional Director al AFDPR se precizează că Ticu Dumitrescu a declarat ?că este nedrept şi imoral să mai facă parte din Colegiul CNSAS, participând la deconspirarea foştilor informatori ai securităţii, atât timp cât adevăraţii vinovaţi, foştii ofiţeri de securitate care i-au recrutat pe aceştia, de cele mai multe ori prin ameninţări şi şantaje sau la vârsta adolescenţei, sunt apăraţi de prevederile legii?.

Rompres

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close