Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. 66 dintre pasagerii blocaţi de luni seară pe aeroport au plecat

Timişoara. 66 dintre pasagerii blocaţi de luni seară pe aeroport au plecat

Timişoara. 66 dintre pasagerii blocaţi de luni seară pe aeroport au plecat
08 Ian 2008   •   08:42

84 de pasageri ai unei curse low cost din Roma cu destinaţia Bucureşti au stat peste 10 ore pe aeroportul din Timişoara. Zborul a fost redirecţionat luni seară din cauza ceţii. Odată ajunşi pe aeroport, au apărut probleme pentru pasagerii cursei cu destinaţia capitalei. De la ora 23.00 luni seară, oamenii au aşteaptat o soluţie de la cei responsabili. Pasagerii nu au avut vreo alternativă şi nici informaţii de la transportatorii care ar fi trebuit să intervină până spre prânz.

Un avion având la bord 66 de pasageri din cei 84 îmbarcaţi la Roma, care au stat peste 12 ore pe Aeroportul Internaţional Timişoara, pentru că aeronava companiei Blue Air nu a putut ateriza la Băneasa din cauza ceţii, a decolat spre Bucureşti, marţi, după ora 13.00.

Directorul adjunct al Aeroportului Internaţional Timişoara, Leontin De-Maio, a declarat, marţi, că pasagerii au început să se îmbarce în jurul orei 12.45, iar aeronava a decolat în jurul orei 13.20. De-Maio a spus că 18 dintre pasageri au renunţat la cursă şi au părăsit aeroportul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close