Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Poliţişti deghizaţi în bunicuţe au prins mai mulţi hoţi în flagrant (VIDEO)

Timişoara. Poliţişti deghizaţi în bunicuţe au prins mai mulţi hoţi în flagrant (VIDEO)

Timişoara. Poliţişti deghizaţi în bunicuţe au prins mai mulţi hoţi în flagrant (VIDEO)
12 Ian 2009   •   21:33

Aparenţele înşală. Doi hoţi au fost prinşi în timp ce furau portofelul unei tinere. I-au oprit doi poliţişti deghizaţi în bunicuţe. Tâlharii nu au înţeles cum de au devenit bunicuţele atât de agile şi vânjoase decât după ce oamenii legii s-au demascat.
Hoţii de buzunare le dădeau bătăi de cap de ceva vreme poliţiştilor. Oamenii din mijloacele de transport în comun şi din gări erau ţinte sigure, mai ales în momentele de aglomeraţie. În plus mai exista o problemă, fiind vechi cunoştinţe, hoţii îi cunoşteau prea bine pe poliţişti, aşa că oamenilor legii le era aproape imposibil să se apropie de ei.
Ca o ultimă încercare de a le veni de hac, duminică seară, ofiţerii şi-au adunat recuzita de pe la cunoştinţe. S-au deghizat în bunicuţe şi s-au aşezat în tramvai. La staţia de la Gara au urcat şi hoţii.
Poliţiştii-bunicuţe au aşteptat până în momentul în care aceştia au încercat să prădeze pe cineva şi au intervenit. Hoţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă. Ei vor fi prezentaţi judecătorilor pentru mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru furt calificat.

Observator

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close