Antena 3 CNN Actualitate Timişoara: Preşedintele unei secţii de votare a aruncat ştampila în foc

Timişoara: Preşedintele unei secţii de votare a aruncat ştampila în foc

Timişoara: Preşedintele unei secţii de votare a aruncat ştampila în foc
25 Noi 2007   •   08:56

Procesul de votare la o secţie pentru alegereile europarlamentare din judeţul Timiş a fost suspendat temporar, la primele ore ale dimineţii. Preşedintele secţiei de votare 521 din localitatea Covaci, Eugen Petruş, a aruncat din greşeală ştampila de control în focul din sobă. Petruş a spus că făcea curăţenie, înainte de deschiderea secţiilor şi, din greşeală, a aruncat ştampila.
Locţiitorul preşedintelui BEJ Timiş pentru europarlamentare, Radu Herciu, a spus că secţia s-a deschis, dar după un sfert de oră a fost închisă, când preşedintele şi-a dat seama că lipseşte ştampila, astfel încânt nimeni nu a votat acolo.

Herciu a adăugat că procesul a fost suspendat până când BEJ va confecţiona altă ştampilă de control şi o va trimite la secţie. Radu Herciu a mai spus că preşedintele secţiei de votare ar putea răspunde penal pentru neglijenţa lui. Secţia 521 a fost redeschisă în jurul orei 9.45.

Preşedintele secţiei 208 din Timişoara, Dimitrie Zincea, ar putea fi amendat pentru că nu a permis accesul unui observator Pro Democraţia, pe motiv că acesta nu se află pe lista secţiei, deşi este acreditat pentru toate secţiile din judeţ.

MUREŞ: ŞTAMPILE INSCRIPŢIONATE TATOV ÎN LOC DE VOTAT

BUCUREŞTI: UN ALEGĂTOR A VOTAT DE DOUĂ ORI LA SECŢII DIFERITE

VOTUL ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE: SCRUTINUL S-A ÎNCHEIAT ÎN NOUA ZEELANDĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close