Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Şase angajate ale unei fabrici s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

Timişoara. Şase angajate ale unei fabrici s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

Timişoara. Şase angajate ale unei fabrici s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută
26 Mai 2010   •   10:19


Şase angajate ale unei fabrici de la periferia Timişoarei s-au intoxicat, miercuri, cu o substanţă necunoscută. Trei dintre acestea au fost transportate la spital, celelalte femei refuzând internarea pe motiv că riscă să fie penalizate la serviciu.

"Am fost sesizaţi că la o societate comercială de pe Calea Aradului şase femei au fost intoxicate cu o substanţă necunoscută. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Poliţie, ambulanţa şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Emil Andrei.

Potrivit acestuia, reprezentantul firmei, care aparţine unor italieni şi activează în domeniul automotive, a refuzat accesul ambulanţei în incinta societăţii comerciale. Ulterior, trei dintre femeile intoxicate au fost transportate la spital.

Celelalte trei femei au refuzat internarea. Potrivit anchetatorilor, angajatele ar fi luat această decizie pentru a nu fi penalizate la serviciu.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă în acest caz. În urma acesteia se va stabili care au fost împrejurările în care s-a produs incidentul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: femei Timisoara substanta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close