Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Trei persoane rănite de artificii la Bega Bulevard Festival

Timişoara. Trei persoane rănite de artificii la Bega Bulevard Festival

Timişoara. Trei persoane rănite de artificii la Bega Bulevard Festival
Sursa foto: Artificii
21 Iun 2009   •   14:59

Spectacolul de artificii care trebuia să încânte privirile celor care au participat sâmbătă la Bega Bulevard Festival, în Timişoara, s-a încheiat tragic. Trei persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradele 2 şi 3, după ce mai multe artificii s-au desprins de pe stâlpi şi au explodat în mijlocul mulţimii. Una dintre victime a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

"Trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale cu arsuri de gradele II şi III. Una dintre aceste persoane a avut starea mai gravă şi a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă, având o leziune gravă şi adâncă la picior", a spus medicul Yair Levi, citat de Mediafax.

Lăcrămioara Condea, purtător de cuvânt al Primăriei Timişoara, care a organizat evenimentul, spune că responsabilă pentru incident este firma care a supravegheat focul de artificii. "Primăria Timişoara a încheiat un contract cu o societate care poate organiza focuri de artificii, pentru că acestea intră la un regim special, cel al armelor şi muniţiilor. Noi nu putem sancţiona această societate pentru că nu avem atribuţii pe această linie, o pot face alte instituţii ale statului. Primăria Timişoara a dat toate avizele necesare pentru acest moment, al artificiilor, iar de incident sunt răspunzători cei de la firmă", a spus Lăcrimioara Condea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close