Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Un echipaj de ambulanţă a fost agresat de rudele unei paciente

Timişoara. Un echipaj de ambulanţă a fost agresat de rudele unei paciente

Timişoara. Un echipaj de ambulanţă a fost agresat de rudele unei paciente
Sursa foto: Ambulanta
28 Iun 2009   •   15:53

Un echipaj de ambulanţă a fost agresat duminică dimineaţa la Timişoara. Totul s-a petrecut, după ce fratele nemulţumit al unei paciente de etnie romă, a vrut să le dea o lecţie oamenilor, care nu au făcut altceva decât să acorde primul ajutor tinerei care a întrecut limita cu alcoolul. După o urmărire ca în filme, băut şi fără permis, tânărul a reuşit să ajungă la Serviciul de Ambulanţă şi a tamponat intenţionat salvarea, iar apoi a încercat să îi loveasca pe şofer şi asistenta. Noroc cu colegii acestora care le-au sărit în ajutor şi au chemat poliţia.

Dis de dimineaţă, ambulanţa a fost chemată la o tânără de 17 ani, care se simţea rău după ce consumase alcool. Ajuns la faţa locului, echipajul de salvare a dat primul ajutor pacientei şi a încercat să o convingă să meargă la spital, însa aceasta a refuzat. Nemulţumite, de ,,atenţia acordată'', rudele fetei au început sa devină agresive.

Când au văzut că spiritele sunt din ce în ce mai încinse, oamenii s-au urcat în ambulanţă şi au plecat spre bază. Imediat au văzut însa că sunt urmăriţi.

Cand poliţiltii au ajuns la faţa locului, nu mică le-a fost mirarea să constate că urmăritorul nu numai că era băut bine, dar n-avea nici permis de conducere. În plus, pentru comportamentul sau a primit şi o amendă în valoare 700 de lei. Poliţiştii continuă cercetările.

Antena 3

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close