Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Un poliţist este acuzat de proxenetism şi trafic de minori

Timişoara. Un poliţist este acuzat de proxenetism şi trafic de minori

Timişoara. Un poliţist este acuzat de proxenetism şi trafic de minori
23 Oct 2008   •   11:29

Un agent de la Secţia 4 Poliţie din Timişoara, Vasile Drăgan, a fost pus sub acuzare de procurorii de la ?Crimă Organizată? pentru trafic de persoane, proxenetism şi trafic de minori.
Ancheta a început în urmă cu mai bine de două luni, când poliţiştii de frontieră de la IJPF Timiş au intrat pe firul unei reţele de trafic de persoane, capul fiind patronul unui bar de noapte din Timişoara, Ioan Firuţă. Acesta a fost prins în flagrant la începutul lunii septembrie, după ce a vândut cu 800 de euro, unui agent sub acoperire, o prostituată. Investigaţiile ulterioare au dovedit faptul că Firuţă beneficia de sprijinul agentului Drăgan.
Pentru că patronul barului de noapte nu avea permis de conducere, poliţistul îi era şofer când acesta pleca în ţară să racoleze ?marfă? proaspătă. Printre tinerele ademenite se aflau şi mai multe minore. Agentul nu numai că era şofer, dar era şi un fel de garant pentru patronul barului, în momentul în care negocia ?angajarea? prostituatelor. Agentul Drăgan era un cunoscut al localului, el fiind considerat de prostituate un fel de protector al stabilimentului. Miercuri, procurorii DIICOT l-au anchetat pe poliţistul de la Secţia 4 timp de mai multe ore.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic de persoane proxenetism Timisoara
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close