Antena 3 CNN Actualitate Cinci tineri au plătit 10.000 de lei pe cinci cafele de la aparat, în Suceava, chiar dacă aveau declarații

Cinci tineri au plătit 10.000 de lei pe cinci cafele de la aparat, în Suceava, chiar dacă aveau declarații

Cinci tineri din comuna Vicovu de Jos, județul Suceava, s-au întâlnit la un magazin din comună pentru a bea câte o cafea de la aparat, însă au plătit, în total, 10.000 de lei pentru 'aventura' de la cafea, chiar dacă aveau declarații pe propria răspundere.

Cinci tineri au plătit 10.000 de lei pe cinci cafele de la aparat, în Suceava, chiar dacă aveau declarații
04 Mai 2020   •   19:06

Cei cinci tineri au fost surprinși de polițiști pe terasa unui bar care, în mod normal, ar fi trebuit să fie închis.

Tinerii le-au spus agenților că și-au cumpărat câte o cafea de la aparat, însă doi dintre ei aveau asupra lor și băuturi alcoolice, iar în urma unui control polițiștii au descoperit că aceștia au cumpărat băutura de la bar.

Mai mult, tinerii au prezentat declarații pe propria răspundere, însă faptul că ce se afla pe terasa barului și beau cafea nu reprezenta o urgență.

Spre exemplu, unul dintre ei avea o declarație privind activitatea fizică individuală, altfel spus ieșise din casă pentru a face sport.

Drept urmare, cei cinci tineri au primit, fiecare, câte o amendă în valoare de 2.000 de lei, iar administratorul barului a fost, la rândul său, amendat cu 2.000 de lei, notează monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close