Antena 3 CNN Actualitate Tineri din Slatina, prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă haşiş

Tineri din Slatina, prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă haşiş

Tineri din Slatina, prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă haşiş
25 Mai 2009   •   23:32

Poliţiştii de la Crimă Organizată sub coordonarea unor procurori de la DIICOT Olt fac cercetări într-un caz de trafic de droguri după ce doi tineri din Slatina au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă haşiş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub supravegherea procurorului desemnat de DIICOT - Biroul Teritorial Olt, au organizat, pe 5 mai, o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri.

În urma acestei acţiuni, pe raza municipiului, au fost prinşi în flagrant Andrei B. de 22 ani şi Octavian Florin C., de 20 ani, ambii din Slatina, care încercau să comercializeze 60 grame haşiş, drog considerat unul de risc. Cei doi tineri au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arest preventiv şi Curtea de Apel Craiova a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 29 de zile, cu acuzaţia de comitere a infracţiunii de trafic ilicit de droguri, faptă pedepsită de lege. În caz sunt continuate cercetările.

Acesta este primul caz de trafic de droguri depistat anul acesta în judeţul Olt. Anul trecut au fost reţinute şase persoane în judeţul Olt, tot pentru trafic de droguri de risc, haşiş şi marijuana.

Agerpres

×
Subiecte în articol: hasis
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close