Antena 3 CNN Actualitate Top 10 idei de brazi de Crăciun pentru anul 2020

Top 10 idei de brazi de Crăciun pentru anul 2020

Nu există ceva mai frumos decât să petreci Sărbătoarea de Crăciun alături de familie și prieteni. Cu toții abia așteptăm sentimentul Crăciunului la lumina lumânărilor, în jurul unui brad împodobit cu instalații LED-uri, care strălucesc și creează o atmosferă deosebită.

Top 10 idei de brazi de Crăciun pentru anul 2020
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2020   •   17:40

Află în acest articol Top 10 idei de brazi de Crăciun pentru anul 2020.

1. Brad artificial de Crăciun în stil clasic sau preppy

Brazii artificiali de Crăciun în stil clasic sunt o alegere perfectă pentru orice familie care are copii. Există numeroase modele și forme, iar la capitolul dimensiune, se găsesc brazi artificiali de 1.8 m, de 2 m sau chiar de 3 m. În această perioadă din an se oferă și un cupon de reducere în valoare de 50 RON tuturor clienților care folosesc codul "CADOU50" în procesul de check-out, la comenzile cu valoare minimă de 600 RON la brazi de Crăciun.

Stilul clasic este apreciat în acest an, însă la brazi apare și tendința preppy, a brazilor cu ornamente albe și roz, care este pe gustul designerilor. Alte culori în stil preppy la decorațiuni de Crăciun sunt bej, maro, bleumarin, verde, roșu, portocaliu și galben muștar. Totodată, rozul spre roșu este una din cele mai populare culori pentru Crăciun în acest an.

2. Bradul de Crăciun elegant, auriu

O tendință în acest an este reprezentată de bradul artificial de Crăciun înalt, bogat, cu accente aurii. Într-o cameră cu pereții albi ar arăta grozav un brad de Crăciun cu aspect luxos, cu vârfurile acelor sale albe ce par acoperite cu zăpadă și au conuri pe diferite crenguțe. Astfel de brazi artificiali online au prețuri avantajoase și arată senzațional, datorită multitudinii conurilor prinse de ramuri. În plus, brazii pot fi personalizați prin ornamente și decorațiuni de Crăciun, în diferite forme și culori.

3. Bradul artificial de Crăciun, roșu, clasic

Această culoare oficială pentru Crăciun nu se demodează niciodată și poate fi asociată cu auriu. Poți găsi diferite variante de brazi de lux, brazi artificiali de Crăciun sau brazi artificiali Black Friday care au prețuri foarte avantajoase acum în ultimele luni din an.

După ce l-ai instalat pe suportul metalic care vine cu el în pachet, îl poți împodobi cu instalații, ornamente, elemente decorative cu accente aurii și roșii.

Roșul a devenit și o nuanță de bază pentru orice vacanță, nu este doar o culoare tradițională de Crăciun. În vremuri de demult, oamenii împodobeau brazii cu mere roșii mici, le foloseau în loc de ornamente de brad de Crăciun. Multe lucruri sunt foarte cunoscute tocmai pentru că sunt de culoare roșie, cum ar fi vinul și fructele. Pentru acest an, bradul poate avea îndeosebi ornamente roșii, albe, aurii, dar și în alte nuanțe care variază de la cele mai strălucitoare, la tonuri mate și închise, ce au și ele un farmec aparte.

4. Bradul distractiv pentru Crăciun

Pentru a crea un brad distractiv în tendințele anului 2020 este foarte simplu. Alegi un model din oferta de brazi artificiali și apoi îl împodobești cu ornamente care îți plac și care sunt cât mai haioase. De exemplu în vârful bradului de Crăciun poți pune o pălărie inspirată din "Alice în Țara Minunilor". Probabil îți amintești de acel joben purtat de Pălărierul Nebun care era negru, înalt și de formă cilindrică.

Poți folosi și o pălărie de brad de Crăciun care este din țesătură, lână, piele, catifea, bumbac sau alte materiale, în culori multicolore (verde, galben, gri, roz, maro, kaki, auriu, albastru), nu doar în nuanțele clasice de alb și roșu. Foarte distractivă ar fi și o pălărie de gnom în loc de ornament pentru vârful pomului de Crăciun.

5.Bradul artificial de Crăciun decorat în stil Grinch

Dacă vrei să ai un brad distractiv de Crăciun, îl poți decora cu globuri roșii și verzi, în acel personaj ursuz Grinch, din poveștile de Crăciun. În magazinele online există diferite ornamente Grinch, globuri pictate, baloane și altele.

6. Bradul de Crăciun cu tematică Polul Nord

Această tendință extrem de populară în zona scandinavă se potrivește de minune cu conceptul de brazi artificiali online. Brazii sunt înălbiți și au ornamente cu tematică ce te duce cu gândul la Polul Nord. Poți folosi în bradul artificial de Crăciun: semne cu Polul Nord, globuri albe, urși polari din pluș, în general ornamente albe și pufoase, care pot fi și din blană artificială.

7. Bradul artificial de Crăciun cu ornamente din turtă dulce

Acest brad original arată grozav și este cu siguranță apreciat de copii. Poți cumpăra un brad artificial 1.8 m în care să folosești decorațiuni de Crăciun din turtă dulce, figurine diferite (în formă de brăduți, steluțe, inimioare, căsuțe în miniatură) pe care copiii le pot face acasă (din făină, scorțișoară, miere și alte ingrediente). Cu ajutorul acestor ornamente delicioase, bradul va arăta absolut minunat și va fi și în tendințele acestui an.

8. Bradul în formă de om de zăpadă

În acest caz, nu este vorba să folosești doar ornamente în formă de om de zăpadă, sau decorațiuni din cadru de sârmă care imită acest personaj. Poți cumpăra un brad artificial de Crăciun pe care să-l împodobești cu beteală albă din organza și instalație cu LED-uri, îi pui în vârf un glob alb din polistiren (cu nas, gură, ochi desenați și joben) ce imită capul unui om de zăpadă, un fular la gât și două cozi de mătură prinse de crengile bradului, pe părțile laterale, cu mănuși în loc de mâini.

9. Brad de Crăciun cu flori

Această tendință din 2020 presupune să folosești în bradul artificial de Crăciun ornamente colorate în formă de flori, din diferite materiale. Posibilitățile sunt nenumărate, iar efectul poate fi spectaculos.

10. Bradul de Crăciun portocaliu

Pentru acest brad artificial de Crăciun ar trebui să folosești decorațiuni precum sunt globurile și ghirlandele portocalii, dar și felii de mandarine și portocale uscate care amintesc de ornamentele de brad deosebit de frumoase, în stil rustic.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close