Antena 3 CNN Actualitate Tradiţia bogăţiei, dusă mai departe de parlamentarii României. Iată aleşii care stau în palate

Tradiţia bogăţiei, dusă mai departe de parlamentarii României. Iată aleşii care stau în palate

Tradiţia bogăţiei, dusă mai departe de parlamentarii României. Iată aleşii care stau în palate
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    11 Iul 2013   •   09:05

Orgoliul parlamentarilor noştri se măsoară cel mai bine privind casele pe care şi le-au construit. Adevăratele palate apar în declaraţiile lor de avere şi nu sunt doar închipuiri pe hârtie. 

Unele dintre casele celor pe care i-am votat să ne reprezinte depăşesc şi 1.000 de metri pătraţi! Cum ar fi cazul proaspetei doamne, Alma Roberta Anastase, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor. A primit dar de nuntă de la ai săi o umilă casă de 1001 metri pătraţi în Mogoşoia, lăngă Bucureşti.

Deputatul de Giurgiu, Florian Nicolae, şi-a ridicat în satul natal o adevărată fortăreaţă. Numai casa în care traieşte are aproximativ 1.300 de sute pătraţi, la care se adaugă un teren de forbal cu nocturnă, dar şi mai multe acareturi. Este cea mai mare proprietate din comuna Stăneşti, dacă nu din judeţ .

Colegul său de partid, deputatul Sebastian Ghiţă, deţine în cartierul ploieştean Albert, o casă de 1.211 metri pătrăţi. Toată lumea din zonă ştie unde are Ghiţă templul!

Fostul deputat al Partidului Poporului, actualmente independent, Ovidiu Ioan Dumitru, s-a baricadat în Bucureşti, într-o casă de 735 de metri pătraţi.

Potrivit psihologilor, excesul este una dintre principalele caracteristici ale politicianului român.

×
Subiecte în articol: palate
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close