Antena 3 CNN Actualitate Trafic îngreunat în judeţele ţării din cauza troienelor de zăpadă (VIDEO)

Trafic îngreunat în judeţele ţării din cauza troienelor de zăpadă (VIDEO)

Trafic îngreunat în judeţele ţării din cauza troienelor de zăpadă <font color=red>(VIDEO)</font>
07 Ian 2008   •   08:37

Am scăpat de zăpadă în sudul ţării, dar ninge acum în Moldova. Şi meteorologii spun că situaţia va fi în continuare grea, în special în zona judeţului Iaşi. Şi în Vaslui a nins abundent, iar traficul a fost afectat pe mai multe drumuri din cauza poleiului. În judeţul Vaslui, a început să ningă abundent diminică seară, iar vântul bătea cu putere, depăşind pe alocuri 50 de kilometri pe oră. Pe drumurile europene şi naţionale de pe teritoriul judeţului se circulă în continuare în condiţii de iarnă. Mai multe drumuri judeţene au fost blocate în cursul serii de duminică din cauza viscolului. Potrivit reprezentanţilor Infotrafic, luni dimineaţă s-a reluat circulaţia pe toate drumurile judeţene.

Şi în judeţul Iaşi a nins abundent câteva ore, iar vântul a bătut cu putere. Lucrul utilajelor de deszăpezire a fost cu atât mai dificil cu cât, pe multe drumuri troienele de zăpadă au peste un metru.

MOLDOVA - TRAFIC AFECTAT DE NINSORI ŞI VISCOL

Probleme mari în trafic în oraşul Constanţa. După vacanţa de sărbători, mii de oameni s-au întors la serviciu sau la şcoală şi sunt nevoiţi să meargă pe străzile acoperite de zăpada căzută în ultimele zile. Mai mult, în Constanţa a început să ningă din nou de dimineaţă. În anumite zone ale oraşului e şi polei. Pe marile bulevarde, distanţe de 500 de metri se străbat în 30 de minute, sau chiar o oră.

Mehedinţiul a fost deblocat în întregime de autorităţi, după ce mai multe drumuri judeţene au fost blocate din cauza zăpezii. Societăţile de deszăpezire au intervenit, pentru a îndepărta de pe carosabil stratul de zăpadă care, din cauza viscolului, a atins şi 220 de centimetri între localităţile din câmpie. În schimb, la Drobeta Turnu Severin, zăpada creează în continuare pobleme.

CONSTANŢA. ZĂPADA DE PE CAROSABIL AFECTEAZĂ TRAFICUL

Antena 3

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close