Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar între Suceava şi Vatra Dornei a fost reluat după ce a fost întrerupt de o betonieră răsturnată

Traficul feroviar între Suceava şi Vatra Dornei a fost reluat după ce a fost întrerupt de o betonieră răsturnată

Traficul feroviar între Suceava şi Vatra Dornei a fost reluat după ce a fost întrerupt de o betonieră răsturnată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Iun 2011   •   11:01
UPDATE 12:30. Traficul feroviar între Moldova şi Transilvania, blocat, sâmbătă dimineaţă, după ce o betonieră s-a răsturnat pe calea ferată, în judeţul Suceava, a fost reluat, în jurul orei 12.00, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, circulaţia feroviară a fost reluată la ora 12.00, după ce betoniera a fost ridicată de pe calea ferată.
   
Traficul feroviar între Moldova şi Transilvania a fost blocat, sâmbătă, începând cu ora 9.30, după ce o autobetonieră s-a răsturnat pe calea ferată între staţiile Suceava şi Suceava Vest.
   
Potrivit unui comunicat al CFR, echipele speciale de intervenţie feroviară au oprit alimentarea linei de contact cu energie electrică astfel încât reprezentanţii Inspectoratului Judeşean pentru Situaţii de Urgenţă să poată interveni.
   
Două trenuri de călători, respectiv acceleratul 1859, care circulă între Iaşi şi Vatra Dornei şi personalul 5702, care circulă între Ilva Mică şi Suceava, au fost oprite în gările Suceava, respectiv Ciprian Porumbescu până când linia ferată a fost deblocată.


Circulaţia trenurilor între Suceava şi Vatra Dornei este blocată după ce o betonieră s-a răsturnat pe calea ferată.

Trenul accelerat Iaşi-Vatra Dornei a fost oprit în gara Burduşeşti.

Pompierii încearcă să ridice betoniera de pe şine.


 


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close