Antena 3 CNN Actualitate Traficul pe DN 1 a fost paralizat joi (VIDEO)

Traficul pe DN 1 a fost paralizat joi (VIDEO)

Traficul pe DN 1 a fost paralizat joi <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Aug 2007   •   23:00

Drumul Naţional 1 a fost joi un adevărat test al nervilor. Circulaţia dinspre Bucureşti spre Ploieşti a fost paralizată. Totul din cauza unui accident care a avut loc la Otopeni. De teamă că vor pierde avionul, români şi străini au coborât din maşini şi-au luat-o la fugă cu bagajele în spinare.

O maşină care venea dinspre Ploieşti spre Bucureşti a intrat pe contrasens, sărind peste bordura dublă de ciment care desparte cele două sensuri. Apoi a intrat cu viteză într-un autoturism, care la rândul lui a lovit un altul. Patru oameni au fost răniţi, unul fiind în stare gravă.

Imediat după accident, circulaţia pe sensul spre Ploieşti a fost paralizată. Nici măcar poliţia şi salvarea nu se puteau strecura prin marea de autoturisme înţepenite în trafic. Cei mai şocaţi de o asemenea experienţă au fost turiştii străini. Care, cel mai probabil, nu se vor întoarce vreodată în ţara noastră -

Blocajul de pe DN1 a dat peste cap traficul aerian

Nici măcar piloţii aeronavelor nu au ajuns la timp, aşa că unele curse au avut întârzieri la decolare. Norocul pasagerilor, dacă se poate spune aşa, a fost că şi piloţii au fost prinşi în traficul infernal de pe DN1. Mai multe avioane au decolat cu întârziere de pe aeroportul Henri-Coandă.

Cele mai multe avioane care au decolat cu întârziere au fost ale companiei Tarom. Este vorba despre două curse interne şi două externe. Nici aeronave aparţinând unei companii low-cost nu au reuşit să plece la ora programată.

Antena 3

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close