Antena 3 CNN Actualitate Traficul rutier pe A1, oprit din cauza spargerii unei conducte de gaz, a fost reluat pe ambele sensuri

Traficul rutier pe A1, oprit din cauza spargerii unei conducte de gaz, a fost reluat pe ambele sensuri

Traficul rutier pe A1, oprit din cauza spargerii unei conducte de gaz, a fost reluat pe ambele sensuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Mar 2012   •   12:49
UPDATE 14.18 - Circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti a fost reluată pe ambele sensuri.

Traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti a fost oprit în ambele sensuri, în zona kilometrului 48. Măsura a fost luată deoarece la o distanţă de aproximativ 2 metri de banda de urgenţă s-a spart o conductă de gaze.

Potrivit agentului Infotrafic, Adrian Creangă, circulaţia auto este deviată provizoriu de poliţiştii rutieri la kilometrul 30, pe ruta Bolintin - Crevedia - DN61 Ghimpaţi - Găeşti cu ieşire pe A1 la kilometrul 70, iar pe sensul spre Capitală traficul este deviat de la kilometrul 49, prin localitatea Potloci, după care se intră pe DN 7 Lunguleţu - Tărtăşeşti - Chitila.

Potrivit primelor date de la faţa locului, spărtura în conducta de gaz a fost sesizată de către reprezentanţii firmei de pază aflaţi în zonă, care au anunţat imediat Poliţia.
   
La faţa locului se află şapte pompieri de la Inspectoratul pentru sitaţii de Urgenţă Dâmboviţa, fiind aşteptată sosirea echipei de specialişti ai societăţii Distrigaz, căreia îi aparţine conducta, pentru remedierea defecţiunii.

Iniţial, traficul a fost oprit pe A1 doar pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Piteşti.



×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close