Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Italia, în care și-au pierdut viața patru români, surprinsă de camerele de supraveghere

Tragedia din Italia, în care și-au pierdut viața patru români, surprinsă de camerele de supraveghere

Tragedia a avut loc pe o autostradă din Toscana, iar în urma accidentului, o familie de români din Bistrița-Năsăud a fost distrusă. În mașină se aflau doi părinți, cei patru copii și bunicii. În urma impactului, o fetiţă de zece luni, fratele ei, în vârstă de 10 ani, şi bunicii au murit pe loc.

Tragedia din Italia, în care și-au pierdut viața patru români, surprinsă de camerele de supraveghere
07 Iun 2020   •   09:19

Familia se îndrepta spre Napoli, după ce se întorsese de acasă, din România. Din imaginile surprinse de camerele de vedere, se observă că șoferul a încercat să frâneze și să tragă de volan astfel încât să evite impactul cu camionul parcat într-o zonă de repaus de pe autostradă., însă prea târziu.

Șoferul, tatăl copiilor, a fost arestat

Șoferul român, în vârstă de 30 de ani, a fost singurul care a scăpat nevătămat în urma cumplitului accident, el fiind găsit de polițiști și medici lângă mașină, plângând și strigând numele copiilor și părinților săi. Imediat după accident, el a fost dus la audieri și arestat, notează Corriere di Arezzo.

Anchetatorii merg pe ipoteza că românul a adormit la volan și astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole sau care să pună probleme de vizibilitate.

Soţia şi ceilalţi copii ai cuplului sunt în spital. Bărbatul a fost audiat de procurorii italieni şi mai apoi arestat.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close