x close

Tragedia din Italia, în care și-au pierdut viața patru români, surprinsă de camerele de supraveghere

07 Iun 2020   •   09:19
Tragedia din Italia, în care și-au pierdut viața patru români, surprinsă de camerele de supraveghere

Tragedia a avut loc pe o autostradă din Toscana, iar în urma accidentului, o familie de români din Bistrița-Năsăud a fost distrusă. În mașină se aflau doi părinți, cei patru copii și bunicii. În urma impactului, o fetiţă de zece luni, fratele ei, în vârstă de 10 ani, şi bunicii au murit pe loc.

Familia se îndrepta spre Napoli, după ce se întorsese de acasă, din România. Din imaginile surprinse de camerele de vedere, se observă că șoferul a încercat să frâneze și să tragă de volan astfel încât să evite impactul cu camionul parcat într-o zonă de repaus de pe autostradă., însă prea târziu.

Șoferul, tatăl copiilor, a fost arestat

Șoferul român, în vârstă de 30 de ani, a fost singurul care a scăpat nevătămat în urma cumplitului accident, el fiind găsit de polițiști și medici lângă mașină, plângând și strigând numele copiilor și părinților săi. Imediat după accident, el a fost dus la audieri și arestat, notează Corriere di Arezzo.

Anchetatorii merg pe ipoteza că românul a adormit la volan și astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole sau care să pună probleme de vizibilitate.

Soţia şi ceilalţi copii ai cuplului sunt în spital. Bărbatul a fost audiat de procurorii italieni şi mai apoi arestat.

Parteneri
Parteneri
sati