Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a petrecut cu foştii colegi la Neptun (VIDEO)

Traian Băsescu a petrecut cu foştii colegi la Neptun (VIDEO)

Traian Băsescu a petrecut cu foştii colegi la Neptun <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Aug 2007   •   23:12

Traian Băsescu şi-a invitat foştii colegi de facultate să chefuiască împreună de ziua onomastică a soţiei, dar şi de Ziua Marinei. Au venit, cu totul, peste 100 de persoane. Cum s-a lăsat seara, pe aleea spre vila prezidenţială au început că curgă invitaţii. Şeful statului a chemat la petrecere toată promoţia 1976 a Institutului de Marină, ba chiar şi pe profesorii care mai sunt în viaţă.

Traian Băsescu a împuşcat trei iepuri cu ocazia petrecerii: a sărbatorit alături de bătrânii lupi de mare Ziua Marinei, 31 de ani de la terminarea Institutului, dar şi ziua onomastică a soţiei. Practic, vila Nufărul s-a transformat în sală de bal pentru invitaţii preşedintelui.

La intrarea în reşedinţa prezidenţială, fiecare invitat a dat cu subsemnatul. Vigilenţii SPP-işti au verificat, pe listă, pe oricine ajungea la poarta principală. Doamnele în ţinute de seară, domnii la costum şi cravată. Anul trecut, când au petrecut împreună la un popas de la marginea Constanţei, Băsescu le-a promis navigatorilor că îi va aduce la Cotroceni. A schimbat însă planul din mers şi le-a oferit o seară de intimitate la vila din Neptun.

Vila Nufărul, aflată în subordinea RAAPPS, este destinată doar cazării demnitarilor români şi străini. Nu şi petrecerilor private. Fie că sunt ele ale altori oficiali sau ale şefului statului român. Pentru o triplă sărbătoare s-a făcut însă o excepţie.

MARE PETRECERE PREZIDENŢIALĂ:

Observator

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close