Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a primit un clop tradiţional, la Zilele Năsăudului (VIDEO)

Traian Băsescu a primit un clop tradiţional, la Zilele Năsăudului (VIDEO)

Traian Băsescu a primit un clop tradiţional, la Zilele Năsăudului (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
24 Mai 2009   •   15:08

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au fost invitaţii de onoare la sărbătoarea oraşului Năsăud. Şeful statului a primit din partea organizatorilor o pălărie tradiţională şi o traistă, a asistat la o paradă a portului popular şi a semnat în cartea de onoare a oraşului.

Aproximativ 10.000 de oameni au particpat la zilele oraşului Năsăud. Şeful statului a fost aşteptat de prefectul judeţului Bistriţa Năsăud, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul oraşului Năsăud. Preşedintele României a fost întâmpinat cu pâine şi sare, suita fiind însoţită de zeci de dansatori îmbrăcaţi în costume tradiţionale.

Băsescu a dat mâna cu mulţimea adunată în centrul Năsăudului şi a schimbat câteva cuvinte cu localnicii. El a primit în dar, de la unul din aceştia, o pălărie tradiţională, cu care a spus că se va duce la Bruxelles. Traian Băsescu a declarat că este pentru prima dată când participă la această sărbătoare, chiar dacă a fost destul de des în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Şeful statului a primit din partea primarului Năsăudului o diplomă de excelenţă şi o plachetă. Preşedintele şi soţia sa au parcurs apoi pe jos drumul până în faţa primăriei, unde au asistat la parada portului popular. Apoi, Băsescu a vizitat şi sediul Primăriei Năsăud, unde a semnat în cartea de onoare a localităţii.



Antena 3

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close