Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: Ce vreți mai ridicol de atât? Singurul judecător al bolilor noastre este medicul!

Traian Băsescu: Ce vreți mai ridicol de atât? Singurul judecător al bolilor noastre este medicul!

Traian Băsescu a răbufnit în cazul scandalului legii carantinei și izolării. Fostul președinte susține că este ridicol ceea ce se întâmplă și mai rămâne să dăm judecătorilor ”câte o parafă de medic” ca să asiste la controlul medical al pacientului. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al lui Băsescu.

Traian Băsescu: Ce vreți mai ridicol de atât? Singurul judecător al bolilor noastre este medicul!
Sursa foto: hepta
de Maria Sabu    |    14 Iul 2020   •   11:52

”Ce vreți mai ridicol de atât?În Senat s-a ajuns la ridicolul absolut, este mare dispută dacă internarea o stabilește un judecător sau un medic.

Mai rămâne să dăm judecătorilor, de la judecătorii și până la Curtea Supremă câte o parafă de medic. Probabil unii vor susține și că un procuror trebuie să asiste controlul medical al pacientului.

Oare ne dăm seama la ce ridicol s-a ajuns în dezbaterea politică? Singurul judecător al bolilor noastre este medicul!”, a spus Traian Băsescu.

Liberalii îi desființează pe social-democrați și dau vina pe ei pentru numărul mare de infectări COVID

Pe de altă parte, liberalul Ionel Dancă a reacționat, printr-o postare pe Facebook, după numărul record de noi cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore în România și a lansat un nou atac asupra parlamentarilor PSD.

”Cu toate acestea, Legea carantinei și izolării celor cu Covid este amânată de PSD. Are perfectă dreptate Ludovic Orban: parlamentarii PSD sunt o amenințare la adresa vieții și sănătății românilor!”, se arată în postare.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close