Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu este de acord cu comasarea alegerilor: E practic

Traian Băsescu este de acord cu comasarea alegerilor: E practic

Traian Băsescu este de acord cu comasarea alegerilor: E practic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    21 Dec 2011   •   14:43

Traian Băsescu a declarat, miercuri, în cadrul unui interviu la postul public de radio, că este de acord cu comasarea alegerilor.

Preşedintele a afirmat că susţinerea alegerilor parlamentare în acelaşi timp cu cele locale nu va afecta în niciun fel democraţia.

Şeful statului susţine că şi-a dorit suprapunerea mandatului preşedintelui cu cel al Parlamentului, argumentând că alegerile sunt împrăştiate astfel încât în România se votează în fiecare an.

"Eu însumi am cerut şi am spus-o public că sunt gata să revenim la suprapunerea mandatului preşedintelui cu al Parlamentului, exact pentru că suntem o ţară care ne-am împrăştiat alegerile în aşa fel încât aproape în fiecare an avem alegeri. Deci, eu cred că nu afectează cu nimic democraţia că am o urnă pentru primar şi una pentru parlamentar. Cred că nu afectează cu nimic dacă am şi o urnă pentru consilier. Important este să am stabilitate. Este foarte importantă stabilitatea politică şi a continua reformele începute în 2009, 2010", a declarat traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: vot
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close