Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, la Gura Râului: La câte înţepături primesc eu zilnic, un ac nu mai contează (VIDEO)

Traian Băsescu, la Gura Râului: La câte înţepături primesc eu zilnic, un ac nu mai contează (VIDEO)

Traian Băsescu, la Gura Râului: La câte înţepături primesc eu zilnic, un ac nu mai contează (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
05 Iul 2009   •   16:25

Preşedintele Traian Băsescu e din nou în turneu prin ţară. Duminică a participat la Festivalul Bujorului de Munte de la Gura Râului, judeţul Sibiu. Şeful statului a refuzat să guste din ţuica oferită de localnici, spunând că nu doreşte să bea în faţa jurnaliştilor, fiindcă aceste imagini ar fi difuzate de toate televiziunile.

Traian Băsescu a fost a fost întâmpinat de localnicii din Gura Râului cu pâine şi sare. El a primit în dar un coş cu bujori şi un costum popular tradiţional din Gura Râului, iar o localnică i-a prins în piept o floare de bujor. Avertizat că ar putea fi înţepat de acul folosit pentru a prinde floarea în piept, preşedintele a replicat: ?La câte înţepături primesc eu zilnic, un ac nu mai contează...?

Însoţit de primarul comunei şi de prefectul judeţului, preşedintele a dat mâna cu localnicii, s-a fotografiat cu mai mulţi copii îmbrăcaţi în costume populare, apoi a asistat la un spectacol oferit de Junii Sibiului.


Şeful statului s-a întâlnit apoi la primărie cu autorităţile locale, după care a mers la Barajul Gura Râului, unde se desfăşoară festivalul Bujorului. El le-a mulţumit localnicilor pentru invitaţia făcută şi i-a lăudat pentru ospitalitatea lor.



Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close