Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu lansează un atac furibund la Tiberiu Niţu şi Victor Ponta: "Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea"

Traian Băsescu lansează un atac furibund la Tiberiu Niţu şi Victor Ponta: "Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea"

Traian Băsescu lansează un atac furibund la Tiberiu Niţu şi Victor Ponta: "Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea"
24 Mai 2015   •   11:22

Traian Băsescu lansează un atac furibund la procurorul general, Tiberiu Niţu. De altfel, toţi procurorii sunt acuzaţi că ascultă ordine ca să îi distrugă familia. Îşi apără ginerele penal, implicat în două dosare, dar şi fiica, Ioana Băsescu, şi ea cu probleme din cauza terenului de la Nana. Potrivit fostului preşedinte, de vină pentru tot ce i se întâmplă acum este premierul Victor Ponta.

Traian Băsescu se plânge pe Facebook că este hărţuit de sintagma "Băsescu la puşcărie" pe care, spune el, a lansat-o premierul Victor Ponta. Iar procurorul general contribuie la dorinţa premierului, mai spune fostul preşedinte.

"Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de "terorişti" Niţu şi alţi câţiva procurori (...) obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan."

Băsescu îşi apără ginerele penal, implicat într-un dosar privind retrocedări ilegale şi altul de şantaj, şi fiica, implicată şi ea în alt dosar, cel al terenului de la Nana.

Fostul preşedinte îi trimite şi un avertisment lui Victor Ponta: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea.

Băsescu reunoştea în martie că a sunat la Niţu






×
Subiecte în articol: atac Tiberiu Niţu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close