Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, reacţie la noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă: „Ideea e că preşedintele a comandat şantajul este fantezistă. Nu aş fi recurs la astfel de mijloace”

Traian Băsescu, reacţie la noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă: „Ideea e că preşedintele a comandat şantajul este fantezistă. Nu aş fi recurs la astfel de mijloace”

Traian Băsescu, reacţie la noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă: „Ideea e că preşedintele a comandat şantajul este fantezistă. Nu aş fi recurs la astfel de mijloace”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Ian 2017   •   19:47

Traian Băsescu a reacţionat la noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă, prin care acesta afirmă că Victor Ponta a fost şantajat pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi. 

„Este exclus un asemenea episod şi nu ştiu dacă este scris în jurnalul lui Ion Cristoiu. Şi eu urmăresc serialul iniţiat de Sebastian Ghiţă. (....)Eu spun că nu avem control pe serviciile de informaţii. Serviciile se autonomizează. Ideea e că preşedintele a comandat şantajul este fantezistă. Nu aş fi recurs la astfel de mijloace”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Totodată, fostul şef al statului i-a transmis procurorului general să îi aresteze pe Coldea şi Kovesi chiar în această seară.

„Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, ca să nu mai facă schimburi de informaţii între ei. De ce să nu fie şi ei arestaţi preventiv după afirmaţiile lui Ghiţă? Procurorul general îi poate aresta. Dacă s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, se duceau în vilele SRI. Păi dacă se confirmă aceste lucruri?”, a mai spus Băsescu.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close