Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni îngropaţi până la brâu în saramură prepară varză murată în condiţii incredibile

Trei oameni îngropaţi până la brâu în saramură prepară varză murată în condiţii incredibile

Imagini incredibile au fost date publicităţii de Asociaţia Pro Consumatori. Pe un câmp cultivat cu varză, mai multe persoane au amenjat într-o groapă un loc pentru prepararea saramurii de varză murată. Au turnat tone de apă şi sute de kilograme de sare, iar apoi au aruncat mii de verze înăuntru. Amestecul se face cu picioarele în condiţii de ev mediu.

Trei oameni îngropaţi până la brâu în saramură prepară varză murată în condiţii incredibile
de Cristi Popovici    |    01 Sep 2020   •   15:45

Persoanele aflate în groapa cu saramură şi varză murată aruncă mai multe "căpăţâni" de varză către alţi indivizi care le pun cu furca în butoaie. Potrivit discuţiilor purtate între muncitori, marfa ar urma să ajungă în Bulgaria. 

Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori a declarat pentru Antena3.ro că această înregistrare nu este un caz singular: "Există şi alte produse alimentare care se obţin fără a se respecta nicio regulă de igienă. Din păcate, astfel de produse se comercializează în pieţele agroalimentare unde instituţiile statului, ANSVSA, ANPC,DSP nu fac controale şi nu verifică aspectele ce ţin de trasabilitatea produselor."

Costel Stanciu mai susţine că autorităţile nu urmăresc locaţia unde au fost fabricate aceste produse, care pot pune în pericol sănătatea consumatorilor.

 

 

×
Subiecte în articol: varza murata
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close