Antena 3 CNN Actualitate Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă s-a răsturnat, la Drobeta Turnu Severin

Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă s-a răsturnat, la Drobeta Turnu Severin

Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă s-a răsturnat, la Drobeta Turnu Severin
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Oct 2012   •   17:04

O ambulanţă în care se afla o bătrână ce fusese externată din spital şi o rudă a acesteia s-a răsturnat, marţi după-amiază, în municipiul Drobeta Turnu Severin, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, în urma accidentului cele două persoane şi şoferul fiind rănite, scrie Mediafax.

Potrivit celor spuse de şeful Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin, comisarul-şef Gheorghe Ghilicică, accidentul a avut loc în apropierea stadionului municipal, cauza probabilă fiind neadaptarea vitezei într-o curbă.

"Şoferul ambulanţei a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a lovit un parapet de pe sensul opus şi s-a răsturnat", a declarat acesta.

În urma accidentului cele două persoane aflate în ambulanţă, dar şi şoferul au fost răniţi. La faţa locului a ajuns o altă ambulanţă, care le-a preluat pe bătrână şi pe persoana care o însoţea, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Bătrâna care se afla în ambulanţă are 84 de ani şi era transportată acasă de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, ea având o boală în fază terminală, potrivit medicilor.

În urma accidentului, aceasta a suferit leziuni uşoare.

Conform medicului Cosmin Gaspar de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cel care a preluat-o pe bătrână, accidentul nu i-a agravat acesteia starea de sănătate, însă femeia va rămâne spitalizată. Persoana care o însoţea a suferit o fractură la un picior şi este în afara oricărui pericol, în timp ce şoferul ambulanţei a suferit răni uşoare la o mână.

Poliţia a deschis o anchetă şi nu exclude ipoteza ca ambulanţa să fi avut defecţiuni la sistemul de frânare.

×
Subiecte în articol: sofer spital
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close