Antena 3 CNN Actualitate Trei persoane, reţinute în cazul permiselor false de la Cluj

Trei persoane, reţinute în cazul permiselor false de la Cluj

Trei persoane, reţinute în cazul permiselor false de la Cluj
Sursa foto: Arestat
18 Mar 2009   •   15:12

Trei persoane au fost reţinute în cazul eliberării frauduloase de permise auto de la Cluj. Totodată, activitatea la Serviciul Permise de Conducere din Cluj a fost reluată miercuri.

Ofiţerii anti-corupţie şi procurorii DNA au descins, marţi dimineaţă, la 13 adrese din Cluj, precum şi la Sediul Serviciului de Permise.

Poliţiştii suspectau că doi ofiţeri şi doi agenţi din cadrul Serviciului comunitar de Permise şi Înmatriculări Auto au primit mită pentru eliberarea de permise false. În vizorul poliţiei au intrat mai multe persoane care făceau legătura între lucrătorii publici şi cei care vroiau permisele.

16 persoane, între care şeful Biroului de Examinări Auto, trei agenţi, instructori auto şi intermediari au fost audiate pe parcursul nopţii. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi primit bani din partea candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului auto.

Anchetatorii au închis, marţi, sediul instituţiei, de unde au ridicat mai mulţi saci cu documente şi calculatoare, care au fost duse la DNA.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Cluj retinuti
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close