Antena 3 CNN Actualitate Trei râuri, sub COD GALBEN în judeţele Botoşani, Vaslui şi Iaşi

Trei râuri, sub COD GALBEN în judeţele Botoşani, Vaslui şi Iaşi

Trei râuri, sub COD GALBEN în judeţele Botoşani, Vaslui şi Iaşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Apr 2014   •   13:00

Râurile Miletin, Bahlui şi Bârlad se află, în intervalul vineri, ora 19.00 - sâmbătă, ora 18.00, sub cod galben, în judeţele Botoşani, Vaslui şi Iaşi, potrivit unei atenţionări emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

"Se instituie cod galben începând din data de 11.04.2014 ora 19:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Miletin (judeţele Botoşani şi Iaşi), Bahlui superior şi pe afluenţii săi (judeţul Iaşi), Bârlad superior şi afluenţii săi (judeţele Vaslui şi Iaşi). Se menţionează că aceste fenomene se pot produce şi pe afluenţi de grad inferior ai acestor râuri şi pe cursurile de apă necadastrate", se precizează în atenţionare.

Pe râurile aflate sub cod galben se vor vor produce creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Un număr de 12 judeţe din nordul, centrul şi estul ţării se află până sâmbătă la ora 8.00 sub cod galben de ploi şi ninsori, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meterologie.

×
Subiecte în articol: cod galben rauri Iași Barlad

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close