Antena 3 CNN Actualitate Trei turişti au fost salvaţi în ultimul moment din valurile agitate ale mării. Salvamarii au arborat steagul roşu în staţiunea Jupiter

Trei turişti au fost salvaţi în ultimul moment din valurile agitate ale mării. Salvamarii au arborat steagul roşu în staţiunea Jupiter

Trei turişti de pe litoral au fost salvaţi în ultimul moment după ce s-a aventurat în marea agitată. Din fericire, salvamarii au reuşit să-i scoată din apele agitate cu un ski jet.

Trei turişti au fost salvaţi în ultimul moment din valurile agitate ale mării. Salvamarii au arborat steagul roşu în staţiunea Jupiter
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2022   •   08:47

Primul care a fost adus la mal de salvamri a fost un bărbat de 62 de ani din București. În loc să îi anunţe pe salvamari, cumnatul l-a observat că nu mai poate veni singur la mal și s-a aventurat după el.

A fost la rândul lui tras în larg. A fost însă observat de salvamaeiii care au reușit în cele din urmă să îl scoată din apă.

Un echipaj de la ambulanță l-a preluat și i-a acordat îngrijiri medicale. Nu a necesitat transportul la spital.

După nici câteva minute un alt bărbat de 54 de ani, tot din București a fost la un pas să moară, după ce a fost dus de valuri în larg.

Și pe el salvamarii l-au adus la ţărm. Salvamarii din Jupiter s-au văzut nevoiți să apeleze la Poliție și Jandarmerie ca să îi poată scoate pe teribiliști din apă.

Avertizările lor nu mai sunt de mult suficiente pentru cei care vor cu orice preț să demonsteze că lor nu li se poate întâmpla nimic. Din păcate, experiența a arătat că lucrurile nu stau deloc așa și că de cele mai multe ori, astfel de gesturi teribiliste s-au transformat în tragedii.

Până acum, 12 oameni şi-au pierdut viaţa, după ce s-au înecat în mare iar un tânăr este în continuare dat dispărut.

Deşi sezonul estival este pe sfârşite, misiunile salvamarlor de la malul mării pas să se întețească din ce în ce mai mult. Temperaturile mai scad și vântul își face simțită prezența mai des

Marea Neagră este şi în aceste zile, iar salvamarii din Jupiter au arborat astăzi steagul roşu, semn că scăldatul este interzis. 

×
Subiecte în articol: turisti litoral salvamari valuri
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close