Antena 3 Actualitate Trenul deraiat de pe ruta Arad-Oradea a fost repus pe şină

Trenul deraiat de pe ruta Arad-Oradea a fost repus pe şină

de M.Z.    |    21 Feb 2012   •   19:53
Trenul deraiat de pe ruta Arad-Oradea a fost repus pe şină
Sursa foto: Foto: Intact Images
Update 21.00 - Trenul de călători de pe ruta Oradea - Arad, care a deraiat între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, a fost repus pe şină şi retras în staţia Salonta, din judeţul Bihor, iar circulaţia celorlalte trenuri a fost reluată începând cu ora 20.35, în condiţii de siguranţă, potrivit Mediafax.

Un vagon al unui tren de călători aparţinând unui operator privat, care circula pe ruta Arad-Oradea, a deraiat marţi seară, alte trei trenuri fiind oprite în gări în urma incidentului.

Nici o persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că circulaţia feroviară pe relaţia Oradea - Arad este întreruptă începând cu ora 17.50, după ce un vagon din compunerea trenului R 15.111, care aparţine operatorului privat SC Regional SRL, a deraiat de un boghiu între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, din judeţul Bihor, potrivit unui comunicat al companiei citat de Mediafax.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, mai multe trenuri de călători staţionează în gările adiacente. Astfel trenul IR 1930, care circulă pe relaţia Oradea - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 17.59, trenul IR 1743, care circulă pe ruta Timişoara Nord - Baia Mare, staţionează în gara Ciumeghiu de la ora 18.14, iar trenul IR 1833, care circulă pe relaţia Iaşi - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 18.53.

La faţa locului, s-au deplasat echipele de intervenţie care, cu ajutorul utilajelor speciale, vor face operaţiunile de repunere pe şină a vagonului deraiat şi eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar să poată fi reluat în condiţii de siguranţă.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close