Antena 3 CNN Actualitate Tribunalul Neamţ evacuat după o ameninţare cu bombă

Tribunalul Neamţ evacuat după o ameninţare cu bombă

Tribunalul Neamţ evacuat după o ameninţare cu bombă
24 Oct 2007   •   14:13

Tribunalul Neamţ a primit în cursul dimineţii de miercuri o ameninţare cu bombă. Toţi angajaţii, precum şi persoanele aflate în interiorul instituţiei, inclusiv deţinuţi aduşi la termene de judecată, au fost evacuaţi de urgenţă, după ce un bărbat, deocamdată neidentificat, a anunţat prin intermediul Serviciului de urgenţă 112 că a amplasat o bombă în sediul instituţiei. Apelul a fost direcţionat către Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Neamţ care a alertat conducerea Tribunalului, precum şi instituţiile abilitate să intervină în astfel de cazuri.

La faţa locului au sosit echipe ale Serviciului Român de Informaţii, Brigăzii Antiteroriste, Poliţiei, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Aceştia au stabilit că ameninţarea a fost falsă, după ce ofiţerii Brigăzii Anti-teroriste au verificat toate încăperile instituţie.

Începând cu ora 10,00, moment în care a fost lansată ameninţarea cu bomba, toate şedinţele de judecată au fost suspendate pe termen nelimitat. Dacă va fi prins cel care a lansat ameninţarea teroristă ar putea petrece următorii 10 ani după gratii.

Rompres

×
Parteneri
Mugur Isărescu, BNR: "Previzionăm că preţul ţiţeiului nu se va linişti"
x close