Antena 3 CNN Actualitate Triplul omor de la Brașov. Ce au găsit anchetatorii în casa criminalului

Triplul omor de la Brașov. Ce au găsit anchetatorii în casa criminalului

Triplul omor de la Brașov. Ce au găsit anchetatorii în casa criminalului
27 Mar 2018   •   22:33

Criminaliştii au găsit în locuinţa soţilor Buliga arma crimei, un cuţit de bucătărie. Victimele au fost transportate la Laboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Aceasta va arăta exact care a fost ora la care a fost comisă crimă, dar şi ordinea în care Florin Mircea Buliga şi-a executat membrii familiei. Există indicii că şi-a premeditat fapta. Un semn este faptul că a aşteptat ca toţi membrii familiei să adoarmă pentru a fi sigur că nu vor opune rezinstenţă prea mare, scrie adevarul.ro.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Braşov, s-a prezentat, marţi, la Poliţie, pentru a anunţa că şi-a omorât soţia şi cei doi copii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

''Bărbatul s-a prezentat la Poliţie marţi, în jurul orei 13.30, şi a anunţat că şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii. Poliţiştii sunt în curs de verificare a celor întâmplate. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Tripla crimă ar fi fost comisă de bărbat într-un bloc din cartierul Noua. Soţia bărbatului avea 42 de ani, iar unul dintre copii, o fată, 18 ani şi celălalt, un băiat, 13 ani.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close