Antena 3 CNN Actualitate Trupa finlandeză Sunrise Avenue va cânta la B'estfest

Trupa finlandeză Sunrise Avenue va cânta la B'estfest

Trupa finlandeză Sunrise Avenue va cânta la  B'estfest
07 Apr 2008   •   12:52

Trupa finlandeză Sunrise Avenue, cunoscută pentru hitul rock ?Fairytale gone bad?, va avea concert la Bucureşti, în cadrul festivalului B'estfest, care va avea loc pe 4,5 şi 6 Iulie. Va cânta alături de nume ca Nelly Furtado, şi Roisin Murphy pe 6 iulie, în cea de-a treia zi a festivalului. De asemenea, în prima zi vor cânta Apollo 440, Unkle şi Cypress Hill, iar în cea de-a doua zi, Manic Street Preachers şi Kaise Chiefs.

Sunrise Avenue a luat fiinţă la Helsinki, în 2002, în prezent fiind formată din Samu Haber ? voce şi chitară, Jukka Backlund ? clape, Raul Ruutu ? chitara bas, şi Sami Osala ? tobe. Primul album a fost înregistrat independent, cu ajutorul producătorului Jukka Backland, care, în cele din urmă a devenit şi membru. În vara anului 2005, trupa a semnat un contract cu o casă de discuri finlandeză, iar mai târziu a fost remarcată de una din cele mai puternice case de discuri din industria muzicală. Albumul de debut, ?On the way to Wonderland?, a fost lansat în luna mai din anul 2006. single-ul ?Fairytale gone bad? a fost lansat în august, îar câteva luni mai târziu a cucerit topurile muzicale europene. În România, single-ul a fost una din cele mai difuzate piese ale anului 2007 şi a stat în fruntea Romanian Top 100 mai bine de 35 de săptpmâni de la lansare.

B'estfest 2008, produs de Emag!c Entertainment, va avea loc în cadrul complexului Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, iar în 11 iulie, B'estfest Aftershock, unde până în prezent au fost anunţati Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss.

Antena3.ro

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close