Antena 3 CNN Actualitate Tupeu incredibil! Trei indivizi au plecat cu aerul condiționat dintr-o casă. Cum au fost prinși

Tupeu incredibil! Trei indivizi au plecat cu aerul condiționat dintr-o casă. Cum au fost prinși

Trei bărbați prinși de jandarmi după ce au sustras un aparat de aer condiționat dintr-o locuință. Sâmbătă după-amiază, un echipaj de jandarmerie de pe raza Sectorului 5, din București, a observat un bărbat cu un comportament suspect.

Tupeu incredibil! Trei indivizi au plecat cu aerul condiționat dintr-o casă. Cum au fost prinși
Sursa foto: Facebook/ Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București
de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   14:00

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost oprit și legitimat, asupra sa fiind găsite: o șurubelniță, mai multe chei pentru șuruburi și un cuțit. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au aflat că, în urmă cu câteva ore, împreună cu încă doi prieteni, bărbatul a sustras dintr-o casă un aparat de aer condiționat, pe care l-au vândut contra sumei de 150 de lei.

Jandarmii au reușit în scurt timp să-i găsească și pe ceilalți doi bărbați, ambii în vârstă de 40 de ani, fiind de asemenea identificată și persoana care a cumpărat aparatul de aer condiționat.

Jandarmii au luat legatura cu proprietarul imobilului și au condus persoanele implicate la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close