Antena 3 CNN Actualitate Turiștii care au speriat litoralul: "Nu sunt sănătoşi la cap. Au prăjit ouă cu fierul de călcat!"

Turiștii care au speriat litoralul: "Nu sunt sănătoşi la cap. Au prăjit ouă cu fierul de călcat!"

Turiștii care au speriat litoralul: "Nu sunt sănătoşi la cap. Au prăjit ouă cu fierul de călcat!"
02 Iul 2018   •   14:22

Ce se întâmplă în Las Vegas rămâne în Las Vegas, este o vorbă.

Ei bine, unele povești de pe litoralul românesc ar fi fost păcat să nu fie auzite de toată lumea, potrivit replicaonline.ro.

În urmă cu câţiva ani, angajaţii unui hotel de 4 stele din Mamaia au descoperit turişti care încercau să economisească bani cumpărând cârnaţi pe care îi depozitau în şifonier, fiindcă în altă parte nu găsiseră loc.

Descoperirea a fost făcută de o femeie de serviciu, intrată în camera de hotel, şi care, intrigată de mirosul ce răzbătea din şifonier, l-a deschis. Pe cuierele din şifonier atârnau cârnaţi afumaţi!

Un alt cuplu venit la un hotel de două stele în sudul litoralului şi-a cumpărat ouă, iar pentru că nu a găsit în unitatea de cazare un aragaz s-au apucat să le prăjească pe fierul de călcat.

„N-au ce face! Nu sunt sănătoşi la cap. Au prăjit ouă cu ajutorul fierului de călcat. Păi ce om sănătos face aşa ceva? Când mi-a spus fata de la recepţie ce au făcut îmi venea să mă duc peste ei” a povestit proprietarul hotelului.

 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close