Antena 3 CNN Actualitate Turnu Severin. 40 de familii evacuate din cauza unui incendiu

Turnu Severin. 40 de familii evacuate din cauza unui incendiu

Turnu Severin. 40 de familii evacuate din cauza unui incendiu
19 Feb 2008   •   07:55

Flăcări devastatoare luni noapte într-un bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin. O locuinţă a ars din cauza unei instalaţii improvizate la reţeaua electrică. 40 de familii au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele.

Aproape de miezul noptii, într-o garsonieră dintr-un cartier marginaş al municipiului s-a produs un scurtcircuit din cauza unei instalaţii improvizate. Aceasta aparţinea proprietarilor locuinţei, o familie de rromi , care o folosea pentru a fura curent din tabloul de înaltă tensiune al blocului. În casă erau mai multe butelii de aragaz,care puteau exploda în orice clipă. Din fericire, în casă nu era nimeni în acel moment. Două echipaje de pompieri s-au străduit ore în şir să stingă flăcările. În sprijinul pompierilor au venit şi mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, care au evacuat cele 40 de familii.

Supărat că poliţia a descoperit că fură energie electrică, unul dintre locatari s-a răzbunat pe un reporter şi l-a lovit cu pumnul în plină figură. Acesta a fost dus imediat la spitalul judetean din oraş.

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close