Antena 3 CNN Actualitate TVR către Băsescu: nimeni nu primeşte timpi de antenă pentru referendum

TVR către Băsescu: nimeni nu primeşte timpi de antenă pentru referendum

TVR către Băsescu: nimeni nu primeşte timpi de antenă pentru referendum
01 Noi 2007   •   13:37

TVR a anunţat, joi, că nu va acorda nimănui timp de antenă, întrucât nu s-au reglementat condiţiile în care se reflectă campania pentru referendum. Anunţul vine ca reacţie la afirmaţia preşedintelui Băsescu, care a declarat că nu a fost primit la TVR pentru a vorbi despre referendum. Traian Băsescu a declarat, miercuri, la o emisiune televizată, că preşedintele-director general al TVR Alexandru Sassu este "un politruc" numit în fruntea televiziunii pentru a servi interesele celor care l-au instalat în funcţie, adică PNL şi PSD.

Potrivit şefului statului, conducerea TVR a refuzat, miercuri, să îl primească pentru a explica tipul de vot uninominal pe care îl supune referendumului.

Televiziunea publică spune însă că a hotărât să nu acorde nimănui timp de antenă atâta vreme cât instituţiile care au obligaţia să reglementeze condiţiile în care se desfăşoară campania nu au emis normele obligatorii.

TVR a solicitat mai multor instituţii să formuleze regulile de urmat pentru SRTv în cazul mediatizării de către televiziunea publică a campaniei pentru referendum.

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close