Antena 3 CNN Actualitate Ucigaş la 11 ani. Un copil povesteşte cum a devenit criminal (VIDEO)

Ucigaş la 11 ani. Un copil povesteşte cum a devenit criminal (VIDEO)

Ucigaş la 11 ani. Un copil povesteşte cum a devenit criminal <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Apr 2008   •   20:05

Fără remuşcări, copilul de 11 ani care a ucis o fetiţă de 4 le-a povestit psihologilor cum a omorât-o. A răpit-o, a înjunghiat-o şi a aruncat-o de vie în toaleta şcolii. Nu ştie sau nu vrea să spună ce l-a împins să o ucidă pe Florentina. Prietenii îi spun Vali şi pe 4 mai împlineşte 12 ani, vârstă la care este criminal cu sânge rece. A dus o viaţă de chin, de ură, de foamete şi neajunsuri şi, în 12 ani, a învăţat doar frica. Frica de un fost puşcăriaş - tatăl lui.

Un vecin povesteşte că tatăl lui o punea pe mamă să stea lipită de uşă şi arunca cu cuţite în ea. Totul în faţa copilului. Era doar o formă de teroare în familia lui Vali, care mai are încă 5 fraţi. Toţi au crescut cu frică de tată şi din mila vecinilor.

Fratele mai mare are 21 de ani şi este la închisoare, pentru că a bătut un bărbat. Primul semn că şi Vali are probleme a apărut acum două luni. Atunci a intrat în comă alcoolică, povesteşte mama băiatului. Nu a avut cine să-i poarte de grijă şi săptămâna trecută, din băiat sărac, terorizat şi cu probleme a devenit spaima satului. A omorât o fetiţă.

După ce a recunoscut fapta, Vali a fost internat într-un centru de plasament şi este sub supravegherea unui psiholog. În acelaşi centru mai sunt internaţi doi băieţi. Sunt fraţi şi acum o lună şi jumătate au ucis o vecină bătrână.

CRIMINAL LA 11 ANI:


Observator

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close