Antena 3 CNN Actualitate UDMR a cerut de la PNL șefia Camerei Deputaților - surse

UDMR a cerut de la PNL șefia Camerei Deputaților - surse

UDMR a cerut celor de la Partidul Național Liberal șefia Camerei Deputaților pentru Kelemen Hunor. Asta complică mult lucrurile, în condițiile în care scaunul de președinte al Camerei Deputaților este râvnit, de asemenea, de Ludovic Orban și Dan Barna.

UDMR a cerut de la PNL șefia Camerei Deputaților - surse
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    09 Dec 2020   •   17:41

Informația a fost prezentată, miercuri, de Sabina Iosub, la Ediție specială.

"În acest moment, UDMR-ul joacă de pe poziția celor fără de care nu se poate face acest guvern. Ei știu foarte lecția asta extraordinar de bine, poate cel mai bine dintre toți. Eu nu cred că domnul Kelemen Hunor a pus pe masă această solicitare dintr-un alt motiv decât acela de a pune piciorul în ușă și a obține după aceea alte lucruri.

Nu cred că se poate discuta în acest moment de a treia poziție în stat dată unui partid care are până în 7%. Este foarte important să avem rațiune. Este iarăși foarte important când se vor negocia aceste poziții măcar acum să fim suficienți de inteligenți să nu dăm puterea într-o singură direcție, iar ceea ce negociază dumnealor va fi foarte interesant, din păcate, și să ne ferească Dumnezeu să trăim vremuri interesante", a spus la Antena 3, Lucian Romașcanu (PSD).

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu PSD Kelemen Hunor
Parteneri
Lovitură pentru profesorii care sunt în grevă: Au dat OUG!
x close