Antena 3 CNN Actualitate Ultima modă în decoraţiuni interioare: parchetul în baie

Ultima modă în decoraţiuni interioare: parchetul în baie

Ultima modă în decoraţiuni interioare: parchetul în baie
24 Mar 2008   •   20:29

Ultima fiţă în amenajările interioare: parchetul în baie. Aceasta este părerea decoratorilor atunci când vine vorba de modă în această primăvară. Există pe piaţă modele care rezistă la umezeală sau chiar la o inundaţie sănătoasă, iar unele imită gresia şi chiar marmura. Dacă vreţi să fiţi în tendinţe, anul acesta parchetul este la putere.

Un metru pătrat de parchet pentru baie costă 120 de lei, de trei ori mai mult decât gresia şi de până la zece ori mai mult decât parchetul laminat clasic. Totuşi, dacă gresia şi marmura vi se par prea reci, aceasta este soluţia ideală.

Decoratorii ne îndeamnă să folosim parchet şi pentru camera copilului. Parchetul colorat poate da un aer proaspăt camerei, chiar dacă preţul ajunge la 40 de lei pe metru pătrat. Pentru living, pe lângă parchet, aveţi de ales între nişte accesorii speciale.

Un covor din blană naturală, de doi metri pătraţi, costă însă aproape 5.000 de lei. Ceva mai ieftine sunt covoarele din blană de lamă. Un covor de aceeaşi mărime costă cam 1.600 de lei. Acest tip de covoare mai au un avantaj: nu iau foc prea uşor. Fibrele de lână conţin apă în structura lor şi nu permit arderea.

Observator

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close