Antena 3 CNN Actualitate Ultimă oră: Care sunt restricțiile care se vor aplica în Capitală? A treia hotărâre este una inedită

Ultimă oră: Care sunt restricțiile care se vor aplica în Capitală? A treia hotărâre este una inedită

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat care sunt restricțiile care vor fi aplicate la nivelul municipiului București.

Ultimă oră: Care sunt restricțiile care se vor aplica în Capitală? A treia hotărâre este una inedită
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    07 Oct 2020   •   13:12

- "Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi în baruri, cluburi şi discoteci nu e permisă în municipiul Bucureşti", a anunţat Prefectul Capitalei, în urma şedinţei Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, prefectul Capitalei a anunțat că masca va fi obligatorie la 50 de metri de școală. 

- ”A doua hotărâre este o hotărâre de modificare. Și anume, au fost sesizări de la cetățeni care stau foarte aproape de școli. Ne-am gândit și la copilași și la părinții lor, totuși distanța de 100 de metri impusă e mult prea mare, ei pot să aplice masca pe nas și gură, la o distanță mai mică. Drept urmare, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a hotărât ca această distanță să fie micșorată la 50 de metri”. 

Totodată, Comitetul pentru Situații de Urgență a decis, după o propunere, închiderea sălilor de jocuri de noroc și a cazinourilor pe raza municipiului București, dată fiind situația actuală. 

- „A treia hotărâre este una inedită. Ieri, la propunerea a doi membri din Comitet, au supus atenției interzicerea jocurilor de noroc și a cazinourilor pe raza municipiului București. Drept care s-a emis această propunere, cu amendamentul că nu sunt interzise pariurile și loteriile unde se eliberează bilet”, a declarat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close