Antena 3 CNN Actualitate Ultimă oră! Klaus Iohannis a eliberat din funcție o judecătoare super cunoscut. Acum trebuie să iasă la pensie

Ultimă oră! Klaus Iohannis a eliberat din funcție o judecătoare super cunoscut. Acum trebuie să iasă la pensie

Încă un judecător de răsunet a fost eliberat, luni după-amiază, din funcție de Klaus Iohannis. Președintele a semnat decretul prin care judecătoarea Moț, de la Curtea de Apel din Craiova va ieși la pensie.

Ultimă oră! Klaus Iohannis a eliberat din funcție o judecătoare super cunoscut. Acum trebuie să iasă la pensie
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    20 Iul 2020   •   21:29

”Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 20 iulie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Craiova a doamnei Sofia Mariana Moț – pensionare, la data de 20 iulie 2020, anunţă Administraţia Prezidenţială printr-un anunţ publicat pe site.”, se arată în document.

Cine este judecătoarea Mariana Moț

În urmă cu patru ani, Mariana Moț a ocupat funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului de Justiție. Mariana Moț a fost în această funcție în intervalul 2016-2019. Moț este considerată a fi de partea Partidului Social Democrat și este asociată cu celebra Ordonanță de Urgență 13. Emil Moț, fiul acesteia, este fost deputat PSD. De asemenea, aceasta are legături și cu Florin Iordache și Paul Stănescu.

Un episod care s-a aflat în atenția opiniei publice după ce media a declarat că judecătoarea a acceeptat să fie moașa unuia dintre copiii celebrului interlop Bercea Mondial.  În anul 2005, fiul lui Bercea Mondial a fost moșit de Mariana Moț și botezat de judecătoarea Mariana Huza.

×
Subiecte în articol: pensie Mariana Moț Klaus Iohannis
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close