Antena 3 Actualitate ULTIMA ORĂ. Raed Arafat, anunțul așteptat de toți românii

ULTIMA ORĂ. Raed Arafat, anunțul așteptat de toți românii

de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   19:40
ULTIMA ORĂ. Raed Arafat, anunțul așteptat de toți românii
Sursa foto: Hepta

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus, miercuri, în ședința de Guvern, că odată cu prelungirea stării de alertă nu vor fi introduse noi restricții, ci vor fi menținute cele stipulate în actuala legislație.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de guvern s-a aflat, miercuri, proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

„Nu introducem nicio restricție nouă, păstrăm aceleași măsuri (...). S-a derulat procedura. Am avut grupul tehnico-științific și s-a realizat împreună cu Centrul Național de Comandă și Conducere a Intervenției, Nota de fundamentare, pe motivația de ce trebuie să fie prelungită starea de alertă și a măsurilor care trebuie să fie implementate pe parcursul stării de alertă. Proiectul de hotărâre și măsurile au fost aprobate în cadrul CNSU (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă - n.red.) și urmează să supunem spre aprobare proiectul de hotărâre de guvern”,a spus Arafat.

Ce se întâmplă cu carantina și izolarea în cazul românilor infectați cu COVID-19

Partea ce vizează carantina și izolarea a fost scoasă din document, până la momentul la care Parlamenul va vota legea ce reglementează cele două restricții, a mai precizat Raed Arafat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close