Antena 3 CNN Actualitate Ultimele ore din viaţa lui Mihai Pârvu, zis Caiac, reconstituite de poliţie (VIDEO)

Ultimele ore din viaţa lui Mihai Pârvu, zis Caiac, reconstituite de poliţie (VIDEO)

Ultimele ore din viaţa lui Mihai Pârvu, zis Caiac, reconstituite de poliţie (VIDEO)
03 Sep 2008   •   19:26

Moartea interlopului Caiac este cercetată minuţios de anchetatori, la Craiova. Deşi au rămas câteva semne de întrebare, poliţiştii şi criminaliştii au reuşit să refacă filmul ultimelor ore din viaţa acestuia. Totul a început pe 24 august, când Mihai Pârvu, zis Caiac, a pierdut 40 de mii de euro la un cazino controlat de prietenul său, Cătălin Mavrichie.

A doua zi, cei doi au jucat din nou poker, iar Caiac şi-a recuperat paguba, câştigând peste 50 de mii de euro. Înainte de a pleca spre casă, Caiac a aruncat neglijent cărţile de joc la gunoi iar apropiaţii lui Mavrichie au observat că pachetul era măsluit.

Patronul cazinoului s-a enervat şi l-a sunat pe Caiac cerându-i să returneze banii. Cum acesta a refuzat, Mavrichie s-a deplasat la locuinţa lui Caiac, băut, şi înarmat cu 2 pistoale. Avertizat telefonic de finul său, zis Chinezul, Caiac a coborât din bloc, înarmat la rândul său cu o sabie. L-a atacat pe Mavrichie, lovindu-l cu sabia peste faţă iar acesta a ripostat cu foc de armă.

Mavrichie a fost apoi urcat de fratele său în maşină şi dus la spital. Înainte de a fi luat şi el de ambulanţă, Caiac le-a dat poliţiştilor una dintre armele lui Mavrichie, pe care o smulsese în încăierare. Acesta era un pistol cu bile de cauuciuc.

Câteva ore mai târziu, după sigilarea zonei, poliţiştii au găsit şi arma crimei. Au stabilit că s-au tras 4 focuri. Un singur glonţ i-a perforat lui Caiac abdomenul, însă rana i-a fost fatală. Caiac a făcut hemoragie internă, stop cardiorespirator, şi a fost resuscitat timp de 40 de minute.

La ora 6 şi 5 minute, medicii au constatat decesul unuia dintre cei mai cunoscuţi interlopi craioveni, Mihai Pârvu, zis Caiac. Cătălin Mavrichie este acuzat de crimă şi ar putea sta toată viaţa după gratii.



Antena3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close